Ban tours je službena putnička agencija:
          
  • Hoteli
  • Privatni smještaj

  Zima 2021

  Dragi ljubitelji skijanja i prijatelji Ban toursa,

  Dolaskom prvih ljetnih kiša na izmaku ljeta, iščekujući jesen i početak nastave, svim strastvenim ljubiteljima skijanja jedna od prvih želja koje nam prođu glavom je zasigurno onaj osjećaj prvog jutarnjeg spusta niz  bijele padine. Ništa se ne može mjeriti s tim osjećajima, osjećajima za koje se živi 365 dana u godini svim srcem, dušom i tijelom.
   
  Dok nas ne ponesu skijaške emocije kao pahulje na povjetarcu, prijeđimo na ozbiljnu stvar. I ove godine za Vas pripremamo naš katalog Zima 2020/21. Nastojimo napraviti najbolju kombinaciju između našeg 24-godišnjeg iskustva u organizaciji zimskih odmora i Vaših želja, priča, preferencija i iskustava s terena. I ove godine smo u svoju ponudu uvrstili najatraktivnije skijaške lokacije u Italiji, Austriji i Sloveniji, te odabrali širok spektar hotela i apartmana, nastojeći za svakoga od Vas pronaći optimalno, bilo da ćete ove godine prvi puta stati na skije ili ste već skijaš s popriličnim iskustvom.
   
  Neopisivo smo ponosni na već daleko poznatu našu skijašku bazu na talijanskom KRONPLATZU, gdje smo i ovoga puta za Vas rezervirali cijeli spektar provjerenih hotela i apartmana, te pomno pripremili BAN TOURS ŠKOLU SKIJANJA, koja će i ove zime okupiti stotine malih i velikih skijaša, od početnika do profesionalaca. Ban tours škola skijanja će ići u 2 iskustvom dobro razrađena i efikasna programa, a to su START (10-13 sati, za polaznike iznad 7 godina svih kategorija, od početnika do profesionalca) i JUNIOR CLUB (10-15 sati, s uključenim ručkom i zatvorenim prostorom za igru u slučaju lošijeg vremena, za polaznike 3-7 godina).
   
  Nikada nije kasno da i Vi postanete članom Ban toursove skijaške zajednice, osjetite šarm zimskih radosti, iskusite vrhunske gastonomske užitke na snježnim padinama i uživate u zimskim sportovima barem onoliko koliko smo mi uživali pripremajući brošuru koja je pred Vama. Obratite nam se s povjerenjem i odaberite iz naše ponude najbolje za sebe, svoju obitelj i prijatelje.
   
  Vaš Bantours ski tim

  • Kronplatz Galerija slika
  Copyright © 2012 Ban tours
  BAN TOURS, Kaptol 11, Zagreb, Telefon: 01 48 14 808, Fax: 01 48 14 677, e-mail: bantours@bantours.hr

  Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 8 do 16 sati


  Poslovnica ZRINJEVAC, Trg Nikole Šubića Zrinskog 1, Telefon 01 48 81 800, Fax: 01 60 57 480, e-mail: poslovnica@bantours.hr

  Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 8 do 16 sati


  YACHTING BAN TOURS
  Nautička baza ROGOZNICA, Marina Frapa, Uvala Soline 1, 22203 Rogoznica
  e-mail: yachting@bantours.hr 
   
  bantours.hr koristi kolačiće (cookie) više...