Ban tours je službena putnička agencija:
         

  Učenje i usavršavanje stranih jezika u izvornom okruženju, u zemljama i gradovima gdje ćete se nalaziti u situacijama koje će vas navesti na intenzivno upotrebljavanje postojećih i novostečenih znanja tijekom cijelog dana, u učionici, restoranu, trgovini, na blagajni muzeja ili kina, javnom prijevozu, ukratko, od buđenja do polaska na spavanje, zasigurno je ponajbolji i najintenzivniji oblik učenja.

  Tečajevi stranih jezika

  • KAPLAN ASPECT London

   Škola je smještena u samom srcu Londona, između Trafalgar Squarea i Leicester Squarea. Slobodno vrijeme možete provoditi u brojnim galerijama, kazalištima, dućanima i restoranima. Sama škola je moderne gradnje sa svijetlim, nedavno obnovljenim učionicama. Dob polaznika: osobe starije od 16 godina.
   saznaj više
  • REGENT London

   Škola je smještena u potpuno uređenoj i prilagođenoj stoljetnoj zgradi u središtu grada, svega par koraka od Trafalgar Squarea i par minuta od Big Bena, Covent Gardena i Leicester Squarea.
   saznaj više
  • INTERNATIONAL HOUSE London

   Već sama lokacija škole. Covent Garden, jamči vam jedinstveni ugođaj kojega dodatno naglašava osobni pristup svakom polazniku te prilagodba programa potrebama pojedinaca.
   saznaj više
  • CENTRAL SCHOOL OF ENGLISH London

   Škola je osnovana 1968. godine i nalazi se u najstrožem središtu grada, a od 1999. godine članica OISE, međunarodne mreže škola prepoznate po predanosti i kvaliteti podučavanja stranih jezika. Internacionalnu atmosferu održavaju polaznici tečajeva iz više od 40 zemalja
   saznaj više
  • BELL INTERNATIONAL London

   Impresivna georgijanska zgrada s pogledom na mirni trg s ljupkim parkovima, smještena u samom središtu grada u blizini Oxford Streeta i Regent's Parka. U sklopu škole polaznici mogu uživati u multimedijalnom centru, prostoriji za zabavu, ili pak TV/DVD sobi s izborom preko 300 filmova.
   saznaj više
  • EC London

   Škola EC osnovana je 1905 god. S više od 100 godina iskustva u edukaciji i učenju engleskog jezika, školi daje visoku kvalitativnu važnost. Tečajevi engleskog jezika u školama EC koncipirani su na osnovnoj ideji – lako i efektivno do znanja! Izaberite jedan od ovih EC centara gdje ćete jednostavno i u dobrom društvu steći znanje i jedinstveno iskustvo. Iskusni nastavnici omogućit će vam da ostvarite svoj cilj – naučite engleski.
   saznaj više
  • KAPLAN ASPECT OXFORD

   Kaplan Aspect College se nalazi u potpuno uređenoj i moderniziranoj edvardijanskoj građevini, u pomodnoj rezidencijalnoj četvrti, svega deset minuta vožnje biciklom od najstrožeg središta grada.
   saznaj više
  • REGENT OXFORD

   Škola se nalazi u prekrasnoj viktorijanskoj kući sa najmodernijom opremom i slikovititm vrtom za opuštanje i druženje polaznika. Studentima su na raspolaganju kantina i knjižnica.
   saznaj više
  • OXFORD ENGLISH CENTRE

   Škola osnovana 1979. godine smještena je u funkcionalno uređenim prostorima u neposrednoj blizini središta grada, posebno se diči izravnim, prijateljskim i motivirajućim kontaktom prema polaznicima tečajeva.
   saznaj više
  • KAPLAN ASPECT CAMBRIDGE

   Kaplan Aspect College Cambridge smješten je u modernoj jezičnoj školi tradicionalne arhitekture, nalazi se u rezidencijalnoj četvrti. Udaljenoj oko dvadesetak minuta šetnje od središta grada.
   saznaj više
  • REGENT CAMBRIDGE

   Škola se nalazi u prekrasnoj viktorijanskoj zgradi s modernim aneksom u živahnom dijelu grada prepunom malenih specijaliziranih trgovina. Za druženje i zabavu, studentima su na raspolaganju lounge, kantina i računala.
   saznaj više
  • BELL INTERNATIONAL CAMBRIDGE

   Institucija osnovana u Cambridgeu davne 1955. godine, danas je svoje djelovanje proširila na više od 25 centara diljem svijeta, nudeći svojim polaznicima izvrsnost u svim segmentima edukacije. Škola je smještena u tradicionalnoj zgradi s modernim aneksima u lijepom vrtu odakle se mogu posjećivati sve znamenitosti u središtu grada. Studentima su na raspolaganju sportski sadržaji, restoran, multimedijalni centar, te prostori za učenje.
   saznaj više
  • REGENT BRIGHTON

   Škola je smještena u dvije elegantne građevine u središtu grada, u blizini mora, u kojima se polaznici mogu koristiti internetom ili se pak zabaviti u zajedničkim prostorima za druženje i zabavu, a na raspolaganju je i kantina.
   saznaj više
  • SIDMOUTH INTERNATIONAL SCHOOL

   Glavna školska zgrada nalazi se u samom središtu gradića, svega pet minuta šetnje odmora, a u blizini se nalaze i odvojene zgrade namijenjene tečajevima za djecu i tečajevima za teenagere.
   saznaj više
  • INLINGUA Cheltenham

   Lokacija škole u samom središtu grada omogućava jednostavan pristup svim atraktivnim lokalitetima, kulturnim i zabavnim sadržajima. Poseban naglasak u radu s polaznicima se stavlja na kvalitetu programa u kombinaciji s visokim stupnjem individualnog pristupa potrebama učenika.
   saznaj više
  • CONCORD COLLEGE Shrewsbury

   Concord College je međunarodna škola, osnovana 1949. godine i specijalizirana za obrazovanje studenata iz cijelog svijeta s pripremom za upis na najprestižnija britanska sveučilišta - Oxford, Cambridge, London School of Economics i najbolje medicinske fakultete u Velikoj Britaniji. Na listi 50 najboljih škola Velike Britanije, redovito svake godine, zauzima mjesta na vrhu.
   saznaj više
  • KAPLAN ASPECT Dublin

   Škola Kaplan Aspect Dublin smještena je u elegantnoj georgijanskoj zgradi, s pogledom na rijeku Liffey.
   saznaj više
  • DUBLIN SCHOOL OF ENGLISH - Dublin

   DSE je najstarija škola engleskog jezika u Dublinu, smještena u strogom centru grada, svega par koraka od poznatog Trinity College i u blizini zabavnih i kulturnih sadržaja. Polaznicima se osim funkcionalno opremljenih učionicama nude prostori za druženje i zabavu.
   saznaj više
  • EMERALD CULTURAL INSTITUTE

   Škola ECI se nalazi u mirnoj rezidencijalnoj četvrti Palmerston Park. U prijateljskoj atmosferi uz osobni pristup potrebama polaznika brzi napredak jamči visoko obrazovano, iskusno i motivirano nastavno osoblje.
   saznaj više
  • INTERNATIONAL HOUSE DUBLIN

   Škola IH Dublin nalazi se u južnom dijelu središta grada, svega par koraka udaljena od SaintStephen's Green i shopping zone. Obzirom da je škola članica međunarodne organizacijeInternational House, polaznicima tečajeva se jamči ujednačena kvaliteta i visoki standardi nastave.
   saznaj više
  • KAPLAN ASPECT NEW YORK

   Kaplan Aspect vam nudi tri škole na odličnim lokacijama na Manhattanu. Pohađajući sate engleskog u Empire State Buildingu, uživati ćete u očaravajućem pogledu na New York. Odaberite školu u Midtownu, i učite engleski nasuprot veličanstvenog Central Parka. Ili zašto ne biste odabrali školu u East Villageu, u jednoj od najživahnijih njujorških četvrti u blizini kampusa Sveučilišta u New Yorku.
   saznaj više
  • KAPLAN ASPECT LOS ANGELES

   Uživajte u učenju engleskog jezika u jednom od najuzbudljivijih gradova SAD-a. Baš na svakom koraku, od glamura Hollywooda i Beverley Hillsa, do magije Universal Studios i Disneylanda, pronaći ćete novi detalj koji će vas inspirirati za nova otkrivanja.
   saznaj više
  • KAPLAN ASPECT SAN FRANCISCO

   Škola Kaplan Aspect nalazi se na petom katu moderne poslovne zgrade, u samom središtu grada, samo par minuta šetnje od Union Square i ulaza u Chinatown. Polaznici mogu uživati u pogledu na grad s terase na vrhu zgrade ili se zabaviti u klupskom prostoru i multimedijalnom centru.
   saznaj više
  • PACIFIC LANGUAGE INSTITUTE TORONTO / KAPLAN ASPECT

   Pacific Language Institute (PLI) Toronto ima 2 kampusa u središtu grada. Jedan je smješten u četvrti Yorkville koja je prepuna modnih dućana, restorana i kafića, nedaleko od Sveučilišta u Torontu, dok se drugi nalazi u Downtown, nedaleko od Eaton trgovačkog centra. Školu pohađaju polaznici iz cijelog svijeta, a na raspolaganju im stoje moderni multimedijalni centar, društvena prostorija i blagovaonica.
   saznaj više
  • PACIFIC LANGUAGE INSTITUTE VANCOUVER / KAPLAN ASPECT

   Pacific Language Institute (PLI) Vancouver škola ima 3 centra koji su svi smješteni u Downtown, nedaleko od popularne Robson Street, 20-tak minuta hoda od Stanley Parka i 15 minuta od plaža. Po gradu i okolici se vrlo lako kretati zahvaljujući odličnom javnom gradskom i prigradskom prometu.
   saznaj više
  • ACTILINGUA - Beč

   Škola se nalazi u centru Beča, a do svih najznačajnijih i najljepših gradskih lokaliteta lako je doći ugodnom šetnjom ili kratkom vožnjom javnim prijevozom. Visoko obrazovano osoblje, moderna nastavna pomagala i nastavni materijali uz rad u malim grupama, od 8 do 12 polaznika, jamstvo su brzog uspjeha.
   saznaj više
  • AIS-SALZBURG Salzburg

   Ljetna škola engleskog i njemačkog jezika održava se pod pokroviteljstvom American International School u Salzburgu, a smještena je u funkcionalno preuređenoj elegantnoj zgradi iz 19. st. na rubnom dijelu grada. Na raspolaganju polaznicima tečajeva je obližnji zeleni pojas s igralištima za košarku i odbojku, te različite mogućnosti rekreacije na otvorenom, moderni računalni centar, prostor za druženje polaznika i knjižnica s više od 10000 različitih naslova.
   saznaj više
  • INLINGUA München

   Škola je osnovana davne 1897. godine i najstarija je škola njemačkog jezika u Münchenu. Smještena je u središtu grada, a polaznicima tečajeva su na raspolaganju prostorija za samostalno učenje i pristup Internetu, dvije kafeterije, te ugodan vrt u dvorištu zgrade. Visoko obrazovani nastavnici, uz strukturu polaznika iz cijelog svijeta i govornih područja inspirirat će vas za brzo učenje i savladavanje gradiva.
   saznaj više
  • BWS GERMANLINGUA München

   Škola je osnovana davne 1897. godine i najstarija je škola njemačkog jezika u Münchenu. Smještena je u središtu grada, a polaznicima tečajeva su na raspolaganju prostorija za samostalno učenje i pristup Internetu, dvije kafeterije, te ugodan vrt u dvorištu zgrade. Visoko obrazovani nastavnici, uz strukturu polaznika iz cijelog svijeta i govornih područja inspirirat će vas za brzo učenje i savladavanje gradiva.
   saznaj više
  • CARL DUISBERG CENTREN

   CDC je jedna od vodećih institucija u sektoru edukativnih usluga i tečajeva njemačkog jezika koje organiziraju u svojim školama u Berlinu, Kölnu, Münchenu i Radolfzellu.
   saznaj više
  • GLS BERLIN

   Velika škola u središtu nekadašnjeg istočnog Berlina, a danas vrlo popularnog dijela grada, smještena je u jedinstvenom kompleksu školskih prostora i potpuno preuređenih zgrada za smještaj polaznika. Moderna nastavna pomagala, iskusni profesori, sadržaji za samostalnirad polaznika i mogućnost organizacije različitih zabavnih i kulturnih aktivnosti i izleta omogućit će polaznicima brzi napredak i nezaboravan boravak.
   saznaj više
  • BWS BERLIN

   Zahvaljujući svojem smještaju u središtu nekadašnjeg istočnog dijela grada te prisnoj i prijateljskoj atmosferi među polaznicima i iskusnim profesorima, škola je posebno omiljenakod internacionalnih polaznika. Funkcionalno uređene učionice, moderna nastavna pomagala,nastava usmjerena na potrebe polaznika i prostori za samostalni rad učenika, jamče brzi napredak. Omiljeno okupljalište polaznika je atraktivna dvorišna terasa.
   saznaj više
  • MB Scambi Culturali - Padova

   Škola se nalazi u središtu grada, na drugom katu stare povijesne zgrade. Visoko-obrazovano i iskusno nastavno osoblje uz pomoć modernih pomagala i fokusiranjem na potrebe polaznika nastoji kroz primijenjene teme maksimalno razvijati lingvističke i komunikacijske vještine polaznika, te ih primijeniti na svakodnevne životne situacije.
   saznaj više
  • Scuola Leonardo da Vinci

   Organizacija osnovana 1977. godine svoje škole ima u četiri grada što u mnogočemu pojednostavnjuje izbor. Škole su smještene na najatraktivnijim lokacijama u središtu gradova i pružaju ujednačene kriterije poduke talijanskog jezika kao drugog jezika sukladno međunarodnim normama i zahtjevima strukovnih organizacija.
   saznaj više
  • Enforex Madrid i Barcelona

   Organizacija osnovana 1989. godine danas je lider u organizaciji različitih tečajeva i dodatnih edukativnih sadržaja na španjolskom jeziku. Svoje nastavne centre u Španjolskoj imaju u 10 gradova (Madrid, Barcelona, Malaga, Sevilla, Salamanca...), te u 9 zemalja Južne Amerike (Meksiko, Kuba, Argentina, Čile...). Polaznici škole mogu birati između više od 20 različitih vrsta tečajeva, a nastava usmjerena na potrebe polaznika odvija se u grupama optimalne veličine, između 5 i 10 učenika. Polaznicima su na raspolaganju najmodernija nastavna itehnička pomagala uključujući slobodan pristup Internetu, knjigama i video materijalima uškoli.
   saznaj više
  • Accord Ecole de Langues Pariz

   Škola ustanovljena 1988. godine nalazi se na Grand Boulevards, samo par minuta šetnjeod Louvrea, Opere i lokaliteta toliko puta već viđenih na filmu ili katalogu omiljene turističke agencije. Polaznicima su na raspolaganju moderno opremljene učionice sa svim potrebnim nastavnim pomagalima, i dakako, visoko-obrazovani nastavnici.
   saznaj više
  • Azur Lingua - Nica

   Škola je smještena u samom središtu grada, a polaznicima su na raspolaganju klimatizirane, prostrane i svijetle učionice, računala s pristupom Internetu, kantina, kao i središnji vrt za okupljanje polaznika iz cijelog svijeta. Poseban naglasak nastavnici stavljaju na individualne potrebe polaznika čime se osigurava rapidan napredak.
   saznaj više
  • Grupni polasci

  Copyright © 2012 Ban tours

  BAN TOURS, Trg bana Josipa Jelačića 5, Zagreb, Telefon: 01 48 81 800, Fax: 01 48 14 677,

  e-mail: bantours@bantours.hr

  Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 8 do 16 sati


  YACHTING BAN TOURS
  Nautička baza ROGOZNICA, Marina Frapa, Uvala Soline 1, 22203 Rogoznica
  e-mail: yachting@bantours.hr 
   
  bantours.hr koristi kolačiće (cookie) više...